part two
Ajattelin jakaa teille tämmöisen uuden aamupalakokeiluni inspiraatioksi teidän aamuihinne. Tai no miksei tämä sopisi vaikka jälkkäriksikin hieman modifioituna.
Appelsiini/verigreippi vuohenjuustolla
1. Puolita ensin appelsiini tai verigreippi. Leikkaa sitten terävällä veitsellä lohkot ikään kuin irtonaisiksi, jotta ne on myöhemmin helppo syödä lusikalla.
2. Leikkaa vuohenjuustosta suikaleita. Itse tykkään enemmän tällaisesta kovemmasta, valkoisesta vuohenjuustosta, mutta toki se pehmoisempikin versio käy.
3. Kokoa vuohenjuustosuikaleista kekoja appelsiinin puolikkaiden päälle ja laita kuuman uunin yläosaan ja paista grillivastuksien alla 225 asteessa n. 10-15 minuuttia. Siis kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.
Tämä oli todella yllättävän hyvä ja toimiva resepti. Nyt tehtiin appelsiinilla, mutta veikkaan että verigreipillä toimii vieläkin paremmin. Juuston täyteläinen pehmeys + greipin kirpeys = uskomaton yhdistelmä!
Nytpä lähdemmekin Ruotsiin käymään. Postailen varmaankin Tukholman ruoka-asioista sitten reissun jälkeen.
Adios amigos!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti