ruokaa pala palalta

tiistai 14. helmikuuta 2012

Limesuklaarakkautta

Ystävät hyvät kaukana ja lähellä, tänään ei haittaa vaikka siirappia valuisi joka tuutista pinkkien lasien läpi maailmaa katsellessaan.

Siis hyvää tätä päivää! Keksin tässä uuden gluteenittoman kuppikakku-reseptin, johon kokeilin ensi kertaa laittaa psylliumia, joka tuo gluteenittomaan leivonnaiseen lisää sitkoa. Onnistui kyllä mainiosti! 



Lime-suklaa-kuppikakut

Sekoita ensin kuivat aineet:
1/2 dl maissijauhoa
1/2 dl soijajauhoa
1/2 dl mantelijauhoa
1/2 dl kookosrouhetta
1/2 dl sokeria
2 rkl pellavansiemeniä
1 tl muskottipähkinää
1 limen raastettu kuori

Sekoita vaahtomaiseksi:
1 muna
50 g voita

Sekoita keskenään, anna seistä 10 min:
1 dl turkkilaista jugurttia
1 rkl psylliumia
2 rkl limen puristettua mehua
1 rkl hunajaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja rouhi sekaan tumman suklaan palasia sattumiksi.

Paista sitten uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia.

Päälle kermavaahtoa ja suklaarouhetta!

--
Olen äärettömän iloinen ystävistäni ja rakkaistani. Tässä nyt hieman kuvallista fiilistelyä ihastuttavista hetkistä ystävien kanssa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti