Ystävät hyvät kaukana ja lähellä, tänään ei haittaa vaikka siirappia valuisi joka tuutista pinkkien lasien läpi maailmaa katsellessaan.
Siis hyvää tätä päivää! Keksin tässä uuden gluteenittoman kuppikakku-reseptin, johon kokeilin ensi kertaa laittaa psylliumia, joka tuo gluteenittomaan leivonnaiseen lisää sitkoa. Onnistui kyllä mainiosti!
Lime-suklaa-kuppikakut
Sekoita ensin kuivat aineet:
1/2 dl maissijauhoa
1/2 dl soijajauhoa
1/2 dl mantelijauhoa
1/2 dl kookosrouhetta
1/2 dl sokeria
2 rkl pellavansiemeniä
1 tl muskottipähkinää
1 limen raastettu kuori
Sekoita vaahtomaiseksi:
1 muna
50 g voita
Sekoita keskenään, anna seistä 10 min:
1 dl turkkilaista jugurttia
1 rkl psylliumia
2 rkl limen puristettua mehua
1 rkl hunajaa
Sekoita kaikki aineet keskenään ja rouhi sekaan tumman suklaan palasia sattumiksi.
Paista sitten uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia.
Päälle kermavaahtoa ja suklaarouhetta!
--
Olen äärettömän iloinen ystävistäni ja rakkaistani. Tässä nyt hieman kuvallista fiilistelyä ihastuttavista hetkistä ystävien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti