ruokaa pala palalta

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevättä ja vadelma-mutakakkua



On kevättä ilmassa. Ja teki mieleni maistaa vattua ja tummaa suklaata. Pyöräytinkin tämän gluteenittoman mutakakun vadelma-twistilllä. Nyt kissa ottaa aurinkoa ja minä nautin sunnuntaista. Tehkää tekin niin. Voitte samalla katsella näitä ottamiani kuvia ystävästäni Emiliasta. Niissä on kevättä vaikka kuvat on otettu viime syksynä.


Vadelma-mutakakku

Vatkaa kuohkeaksi:
2 munaa
1/2 dl sokeria

Lisää joukkoon:
50 g sulatettua voita
(3 rkl kookosöljyä)
1 1/2 dl kaurajauhoa
1/2 tummaa riisijauhoa
3 rkl raakakaakaojauhetta
(1 rkl lucumaa)
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl mantelirouhetta
50 g tummaa suklaata rouhittuna
4 rkl vadelmia
3-4 rkl maustamatonta jogurttia

Ripottele pinnalle vadelmia ja paista uunin keskitasossa 10-20 minuuttia, kunnes vaikuttaa jähmeältä. Sisällä, keskellä kuuluu kuitenkin olla mutakakun tapaan löllöä.





Mukavaa sunnuntaita ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti