ruokaa pala palalta

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Punajuurta ja perjantaita!


Suussa vieläkin kihelmöi.
Makuhermoja kutkuttaa.


Perjantain kunniaksi pistin kaiken peliin päivällistä tehdessäni. Punajuuriunelmaa ja suppilovahvero-vuohenjuustorisottoa.



Suppilovahvero-vuohenjuustorisotto

kuivattuja suppilovahveroita
risottoriisiä
kasvislientä
sopivasti vuohenjuustoa
pikkuisen tuoretta inkivääriä
suolaa ja pippuria

Valmista normaalin risotto-ohjeen mukaisesti. Lisää sienet ja vuohenjuusto loppupuolella.



Punajuuriunelma

3 punajuurta
2 valkosipulin kynttä
125 g kreikkalaista jugurttia
yrttejä
suolaa
pippuria

Keitä pilkotut punajuuret puolipehmeiksi vedessä. Blendaa loppujen ainesten kanssa ja mausta maun mukaan.


Tämä ateria oli aivan uskomattoman helppo tehdä - kokeilkaa jos ette usko! 

Kyllä elämä on mukavaa. Lattarimusiikki soi. Kissa kehrää. Luvassa mukava perjantai-ilta. Huomenna paistaa aurinko. Kesä tulee pian...


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tack! :) Kanske vi ska laga den här nästa gång när vi kommer till Borgå ;)

      Poista
  2. Nam, rupesikin tekemään mieli punajuurta. ;)

    VastaaPoista